Lewandowski'nin gözü Ronaldo'nun rekorunda!

Bayern'in durdurulamayan golcüsü Robert Lewandowski, bu sezon Şampiyonlar Ligi rekorunu Cristiano Ronaldo'nun elinden alabilir. Lewandowski, 5 gol daha atarsa Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olacak.

Lewandowski'nin gözü Ronaldo'nun rekorunda!
09 Ağustos 2020 - 02:26 - Güncelleme: 09 Ağustos 2020 - 03:28
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'in Chelsea'yi 4-1 yendiği maçta da golleriyle boş geçmeyen Robert Lewandowski, bu sezon bir 'rekor' fırsatı da yakaladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Lewandowski 13 gole ulaştı.
Çeyrek finale yükselen Bayern'in yıldızı, bir sezonda en çok gol atan oyuncu olma şansına sahip... 

Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu, Portekizli Cristiano Ronaldo olmuştu. Ronaldo, 2013/14 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde 17 gole imza atmış ve 'bir sezonda en çok gol atan oyuncu' ünvanını almıştı.

Lewandowski, Ronaldo'yu geçebilecek mi?

Bu sezon Bayern formasıyla tüm kulvarlarda 53 gole imza atan Lewandowski, Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol daha kaydederse, Ronaldo'nun rekorunu egale etmiş olacak. Bayern'in durdurulamaz yıldızı Lewa, bunu başarabilecek potansiyele sahip. Çeyrek finalde rakipleri Barcelona olacak. Lewandowski eğer vitesi düşürmezse hem takımının üst tura çıkmasına katkı verir, hem de rekora biraz daha yaklaşmış olur.


YORUMLAR

  • 0 Yorum