Lider Başakşehir Galatasaray karşısında

Ümit Öztürk'ün yöneteceği Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşması Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Lider Başakşehir Galatasaray karşısında
15 Aralık 2018 - 11:47 - Güncelleme: 15 Aralık 2018 - 21:10

Spor Toto Süper Lig'de 16. Hafta'nın sonucu en çok merak edilen maçlarından birinde lider Medipol Başakşehir kendi sahasında Avrupa yorgunu Galatasaray ile karşılaşıyor.

Sezon başından beri özellikle sağlam savunmasıyla dikkat çeken ve istikrarlı bir grafik çizerek 15 hafta sonunda en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 7 puan önünde lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ilk yarıyı lider kapatmayı garantilemiş durumda.

İki takımda da eksikler var

Turuncu-lacivertli İstanbul ekibinde Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adanademirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza Manuel da Costa ile sakatlığı süren Alpaslan Erdem forma giyemeyecekler.

Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında sahasında Porto'ya 3-2 yenilmesine karşın 3. olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'da ise Donk'un cezası devam ediyor. Ayrıca Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba da sakatlıkları yüzünden bu maçta yer alamayacaklar.

25 puanla lig sıralamasında 7. durumda bulunan ve son 6 lig karşılaşmasında 12 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş cezalı oldukları için bu maçı da tribünden izleyecekler, kulübede yine Ümit Davala olacak.

Medipol Başakşehir - Galatasaray mücadelesi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda M. Başakşehir rakibini kendi evinde 5-1 mağlup etmiş, Türk Telekom Stadyumu'nda ise Galatasaray 2-0'lık skorla kazanmıştı.

Maçın hakemi Ümit Öztürk

Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi Serkan Çınar, VAR hakemi ise Barış Şimşek.

Muhtemel onbirler

Bu zorlu mücadelede iki takımın şu onbirlerle sahaya çıkması bekleniyor:

M. Başakşehir: Mert - Caçaria, Epureanu, Attamah, Clichy - Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu - Edin Visca, Mossoro, İrfan Can Kahveci - Riad Bajic

Galatasaray: Muslera - Mariano, Serdar Aziz, Ozan Kabak, Nagatomo - Ndiaye, Fernando - Rodrigues, Feghouli, Onyekuru - Eren Derdiyok

YORUMLAR

  • 0 Yorum