Lider Chelsea Burnley'e takıldı!

Premier Lig lideri Chelsea, Burnley deplasmanında 2 puan bıraktı! Conte yönetimindeki Maviler, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

Lider Chelsea Burnley'e takıldı!
12 Şubat 2017 - 08:57

Premier Lig lideri Chelsea, Burnley deplasmanında 2 puan bıraktı! Conte yönetimindeki Maviler, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İngiltere Premier Ligi'nin 25. haftasında lider Chelsea, deplasmanda Burnley ile 1-1 berabere kaldı. Maviler, 2 puan kaybetmesine rağmen en yakın takipçisi Tottenham'ın kaybettiği haftada puan farkını 10'a çıkardı. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunu rakip kaleye uıkan Chelsea 7. dakikada golü buldu. Hızlı gelişen atakta Victor Moses'ın pasında topla buluşan Pedro, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve Maviler, bu golle 1-0 öne geçti. BRADY'DEN MÜKEMMEL FRİKİK GOLÜ Chelsea, öne geçtiği karşılaşmayı domine etse de Burnley'nin golüne engel olamadı. Ev sahibi ekipte Robbie Brady, Pedro'nun golüne 24. dakikada mükemmel bir frikik golüyle karşılık verdi ve karşılaşmada skor 1-1 oldu. 35. dakikada Burnley üstünlük golüne çok yaklaştı. Lowton'ın sağ çaprazdan vurduğu sert şutta top kaleci Courtois'dan döndü. İlk yarıdaki yüksek tempo ilk 45 dakikanın sonuna kadar sürdü. İki takım da rakip kalede önemli pozisyonlar üretse de golü bulamadılar ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girildi. Burnley, mücadelenin ikinci yarısına etkili başlasa da ilerleyen dakikalarda Chelsea, oyunda dengeyi sağladı. Düşük tempoda ve orta alan mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. PUAN FARKI 10'A ÇIKTI Chelsea, Burnley deplasmanından galip ayrılamasa da puanını 60 yaparak, Tottenham'ın kaybettiği haftada puan farkını 10'a çıkardı. Burnley ise puanını 30'a yükseltti.