Lider Trabzonspor şov yaptı!

Süper Lig'de lider Trabzonspor, zorlu Alanyaspor deplasmanında 4-0 galip geldi ve rahat bir galibiyet alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Lider Trabzonspor şov yaptı!
20 Şubat 2022 - 17:48
Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı. Bordo mavililer, fırtına gibi girdiği maçta ilk yarıda attığı gollerle rakibini 4-0 mağlup edip üst üste 4. galibiyetini aldı.

Maça çok hızlı giren Trabzonspor, 5. dakikada Nwakaeme ile öne geçti. Nwakaeme, 26. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Bordo mavililer, 36'da Cornelius ve 39. dakikada Dorukhan Toköz'ün golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

Uğurcan Çakır gole izin vermedi

Kalesinde gole izin vermeyen Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, 67. dakikada Eduardo Wilson'ın penaltı vuruşunu kurtardı. Uğurcan, 79. dakikada ise sakatlanarak yerini Erce Kardeşler'e bıraktı.

Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Anthony Nwakaeme ise attığı 2 golle birlikte bu sezon Süper Lig'de 8 gol ve 8 asistlik bir performans yakaladı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 63'e çıkartırken ikinci sıradaki Konyaspor'un 14 puan önünde liderliğini sürdürdü. Alanyaspor ise 40 puanda kaldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum