Liglerin başlama tarihi açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye'de liglerin ne zaman başlayacağını açıkladı.

Liglerin başlama tarihi açıklandı!
13 Aralık 2023 - 14:26 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 14:49
Türkiye Futbol Federasyonu, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından liglerin ne zaman başlayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'deki liglerin 19 Aralık Salı gününden itibaren devam edeceğini söyledi. 

Ankaragücü ceza alacak mı?

Mehmet Büyükekşi, basın toplantısında Ankaragücü'nün durumuyla ilgili sorulan soruya da ''TFF'nin kurulları var. PFDK ve Tahkim Kurulu... TFF Hukuk Kurulu Başkanı her hafta maçlar oynandıktan sonra ceza kuruluna sevkler yapıyor. Dün de gerekli sevkler yapıldı. TFF'nin bu konuda bir karar yetkisi yok. Yetki, bağımsız olan PFDK'da. Onlar da yarın da toplanacak. Karar, perşembe günü de açıklanacaktır'' şeklinde cevapladı.

Trendyol Süper Lig'de 19 Aralık Salı günü Başakşehir - Sivasspor, Gaziantep FK - Adana Demirspor ve İstanbulspor - Trabzonspor maçları oynanacak.

Erteleme maçları 10 Ocak'ta

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu hafta oynanması gereken maçları 10 Ocak tarihinde oynatılacağını açıkladı.

"Kulüpler Birliği toplantısına katılmayacağız"

Mehmet Büyükekşi, bugün düzenlenecek Kulüpler Birliği toplantısına katılmayacaklarını şu sözlerle açıkladı; "Kulüpler Birliği'nin bugünkü toplantısına katılmayacağız. Önümüzdeki günlerde yabancı oyuncu kuralı ve birçok konu hakkında kulüplerle bir araya geleceğiz."

"Yabancı hakem gündemimizde yok"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı hakem konusuyla ilgili gelen soruya "Yabancı hakem gündemimizde yok" diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum