Lille Batshuayi'nin peşinde 

Forvet arayışında olan Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in, Chelsea’de forma giyen Michy Batshuayi için devrede olduğu iddia edildi.

Lille Batshuayi'nin peşinde 
22 Ağustos 2017 - 09:42

Forvet arayışında olan Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in, Chelsea’de oynayan Michy Batshuayi için girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

Sezon başında göreve gelen Marcelo Bielsea’nın ısrarla istediği yıldız forvet için Lille’in, 40 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

Sezon başında takımın başına Marcelo Bielsa’yı getirerek yeni bir yapılanmaya giden Ligue 1 ekibi Lille, bomba bir transferin peşinde. Fransız ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fransız kulübü, Bielsa’nın da çok istediği Michy Batshuayi’yi transfer etmek istiyor. Chelsea’de forma giyen yıldız oyuncu için 40 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkaran kırmızı beyazlı takım, bu teklif reddedilirse gözünü karartacak.

Kendi kalesine attı

23 yaşındaki Belçikalı forvetin Chelsea’deki durumu iyi gitmiyor. Geçtiğimiz sezon başı 40 milyon Euro’ya transfer edilen Batshuayi’nin performansı Ada’da sıkça tartışma konusu olurken, forvet oyuncusu geçtiğimiz hafta takımının Tottenham ile oynadığı karşılaşmada sonradan oyuna girmiş ve kendi filelerini havalandırmıştı. Batshuayi geçen sezon 28 maçta 9 gol kaydetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum