Lionel Messi için konvoy yaptılar

Lionel Messi için Newell's Old Boys taraftarları uzun konvoylar oluşturdu, meşaleler yaktı. Newell's taraftarları Messi'den umudunu kesmiş değil? Peki bu hayal gerçek olur mu?

Lionel Messi için konvoy yaptılar
28 Ağustos 2020 - 13:22 - Güncelleme: 28 Ağustos 2020 - 13:31
Barcelona'dan ayrılma kararı alan ve yeni takımı henüz belli olmayan Lionel Messi için, Arjantin'deki yetiştiği kulüp olan Newell's Old Boys da harekete geçti.

Şu anda Manchester City ve Paris SG en ağır basan takımlar. Ancak ya 'ev' hasreti ve duygusallık ağır basarsa! Messi, yetiştiği kulüp Newell's Old Boys'a döner mi?

Gerçekçi bir hamle gibi durmayabilir ama daha önce yaşanmış bir Maradona örneği var.

Daha önceki röportajlarında kariyerini sonlandırmadan önce mutlaka Newell's Old Boys'da forma giymek istediğini söyleyen Messi için taraftarlar seferber oldu.

Messi'nin Newell's Old Boys'a transfer olmasını isteyen Arjantinli taraftarlar, Buenos Aires ve Rosario sokaklarında konvoylar oluşturarak Messi'yi Newell's'a davet etti.

Messi'nin geri dönmesi için taraftarlar bayraklar, şapkalar ve tişörtler yaptırdı.
 
'Maradona, Messi ile aynı yaşta geldi'

Newell's taraftar gruplarının yetkililerinden olan Jamie Ralph, Messi konusunda taraftarın isteğini 'Maradona 33 yaşında Sevilla'da oynuyordu. Messi ile aynı yaşta ve Newell's'a geldi. İnanılmaz yıllardı. Messi de neden aynısını yapmasın?' sözleriyle dile getirdi. 

Newell's Old Boys 2. Başkanı Cristian D'Amico da TyC Sports'a konuştu ve 'Maradona bize gelmeden önce kimse inanmıyordu, imkansız diyorlardı. Messi'yi de neden Newell's Old Boys'da bir kez daha izlemeyelim?' ifadelerini kullandı.


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum