Lionel Messi, MLS'e gidecek mi?

Ballon d'Or ödülünü 7 kez kazanan Lionel Messi, PSG sonrası MLS'e gidecek mi? Yıldız futbolcunun planları arasında ABD olabilir...

Lionel Messi, MLS'e gidecek mi?
03 Ocak 2022 - 12:54
Barcelona'daki 21 yıllık kariyerini sona erdirmek zorunda kalan ve yaz aylarında Paris Saint-Germain'e serbest oyuncu olarak imza atan Lionel Messi, Paris'e alışma sürecine devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde beş gol atarak klasını konuşturan Arjantinli futbolcu, Ligue 1'de ise gerek sakatlıklar gerekse adaptasyon sorunu nedeniyle henüz spot ışıklarını kendisine çekemedi. Yıldız oyuncunun PSG'de sonraki adımı ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

2023'te sözleşmesi sona erecek

Daily Mirror'da yer alan habere göre Messi, 2023'te sona erecek sözleşmesinin ardından futbola ABD'de devam edebilir. PSG'deki kontratının dörtte birini şimdiden tamamlayan tecrübeli futbolcu, bir sene sonra istediği kulüple transfer görüşmesi yapmak için özgür olacak.

Arjantinli süperstar, daha önce yaptığı bir açıklamada MLS ile ilgili şu yorumda bulunmuştu: "Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamayı, o ligin nasıl olduğunu, orada hayatın nasıl olduğunu merak ediyorum. Kariyerimde daha sonra orada olmak isterim ama olur mu olmaz mı bilmiyorum."

34 yaşındaki futbolcu, Paris'te beyaz tişörtü giyip camdan taraftarlara el sallamasının ardından PSG forması ile Ligue 1'de 11, Şampiyonlar Ligi'nde ise beş maça çıktı. (GOAL)

YORUMLAR

  • 0 Yorum