Lionel Messi Paris SG'de!

Paris Saint Germain, Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.

Lionel Messi Paris SG'de!
11 Ağustos 2021 - 00:45
Lionel Messi, 21 yıllık Barcelona kariyerinin ardından Paris Saint Germain'e transfer oldu.

Paris Saint Germain, Lionel Messi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Arjantinli yıldızın her yıl için Paris Saint Germain'den yaklaşık 35 -40 milyon euro kazanması bekleniyor.

Arjantinli oyuncu imzanın ardından kısa bir değerlendirmede de bulundu. Messi yaptığı açıklamada ''Kariyerimin yeni bir bölümüne Paris Saint Germain'de başlayacağım için heyecanlıyım. Kulüple ilgili her şey benim futbol hedeflerime uyuyor'' ifadelerini kullandı.

Messi, Barcelona kariyerinde 778 maçta 672 gole imza atmış, Katalan devinde forma giyerken 6 kez Ballon d'Or'u kazanmıştı.

Paris SG'nin ilk 11'i nasıl olacak?

Lionel Messi'nin transferinin ardından Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen Paris Saint Germain'in kadrosu gücüne güç kattı. Pochettino'yu bekleyen en zor soru ise ilk 11 ile ilgili olacak. Hücum hattında Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe'nin oynaması bekleniyor. 3 yıldız, futbol tarihinin en iyi üçlüleri arasına girmeye aday. Aslında kağıt üzerinde çok iyi oldukları açık, şimdi bunu sezon içinde sahada da göstermelerini bekleyeceğiz.

Messi'den sonra Paris SG'nin muhtemel 11'i

YORUMLAR

  • 0 Yorum