Livakovic resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı ve İstanbul'a getirdiği Dominik Livakovic için imza töreni düzenlendi.

Livakovic resmen Fenerbahçe'de!
25 Ağustos 2023 - 16:19 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 17:42
Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Dominik Livakovic, düzenlenen törenle resmi imzayı attı. Hırvat kaleci ve Selahattin Baki önemli açıklamalar yaptı.

Dinamo Zagreb'ten ayrılan Livakovic, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı file bekçisi, Fenerbahçe'de 40 numaralı formayı giyecek.

İşte mali detaylar

Fenerbahçe, transferin mali detayları hakkında da şu bilgileri paylaştı:

Fenerbahçemiz, Dominik Livakovic’in transferi için kulübü Dinamo Zagreb ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği kulübümüz yetiştirme bedeli hariç 6.650.000 Euro + 950.000 Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödeyecektir.

Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Baki: Sözünü tuttu

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Livakovic'in transferiyle ilgili "Milli gururlarımızdan Altayımızı uğurladık dünya devine. Aynı gün Fenerbahçemiz'e yakışır bir CV'si olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisini getirdik. Uzun süredir çalıştığımız bir transferdi, kolay olmadı. Kendisi bize bundan bir kaç hafta önce söz verdi ama yazılı çizili hiçbir şey yoktu, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' demişti. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Livakovic'ten Volkan Demirel itirafı

Livakovic ise "Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Haydi Fenerbahçe. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izledim. Fenerbahçe'ye gelmemde beni ikna eden şey bu yoldu. Büyük maçları seviyorum. Baskı altında performansımı artırıyor." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum