Liverpool'da Salah yerine Bayern Münih'in yıldızı

Liverpool, Suudi Arabistan'dan cidd teklif gelen Salah'ı satıp yerine Bayern Münih'in yıldızı Sane'yi transfer etmek istiyor.

Liverpool'da Salah yerine Bayern Münih'in yıldızı
15 Ekim 2023 - 23:12 - Güncelleme: 15 Ekim 2023 - 23:14
Liverpool, rekor bir teklifle Salah'ın yerini Bayern Münih'in yıldızıyla dolduracak! İngiliz basınında yer alan habere göre Liverpool, Bayern Münih'e Leroy Sane'nin transferi için teklifte bulunacak.

Kırmızılar, Sane için kesenin ağzını açacak ve Darwin Nunez için ödedikleri 80 milyon Euro'luk rekorlarını kırarak yetenekli kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için her yolu deneyecek. Haberde ayrıca, Mısırlı oyuncu Salah'ın gelecek yaz Suudi Pro Ligi'ne gitmesinin neredeyse kesin olduğu belirtiliyor.

Al-Ittihad, bu sezon kanat oyuncusuyla sözleşme imzalamayı denemişti ancak Kırmızılar yıldız oyuncusunu bırakmaya yanaşmadı. Ancak Liverpool, Salah'ın gelecek sezon büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gideceğinden emin görünüyor. Al-Ittihad'ın bu yaz 150 milyon pound teklif ettiği ve Kırmızılar'ın gelecek sezon yenilenmiş bir teklifle geri dönmeleri halinde Salah'ı satacakları aktarıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum