Liverpool - Everton derbisinin anahtarları

Merseyside derbisinde Liverpool ile Everton kozlarını paylaşıyor, biz ise derbinin kilit futbolcularını değerlendiriyoruz.

Liverpool - Everton derbisinin anahtarları
20 Şubat 2021 - 02:31 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 03:05
FUTBOO | Liverpool ile Everton, Merseyside derbisinde bir kez daha kozlarını paylaşacakken derbide iki takımdan da hangi futbolcuların kilit rol oynayabileceklerini değerlendirdik.

Ev sahibi Liverpool'dan başlayalım. Son şampiyonun kötü bir dönem geçirdiği malum. Ama bu dönemde bile takımın en iyisi Muhammed Salah. Mısırlı yıldız büyük maçları seviyor. Liverpool ataklarında topun ona muhakkak değmesi gerekiyor. Yine Liverpool'un gole en yakın ismi olarak ön plana çıkıyor. Derbide Liverpool iyi bir sonuç almak istiyorsa Salah'ın bildiğimiz oyununa çok ihtiyacı var.

Sakatlıktan döndü, derbide sahada!

Everton'da ise en golcü isim Dominic Calvert-Lewin sakatlıktan çıktı ve bu maç ile sahalara dönüyor. Ancelotti'nin ekibi o yokken gol bulmakta çok güçlük çekiyordu. Calvert-Lewin bitiriciliğinin yanında hava toplardaki üstünlüğü ile de takım arkadaşlarına çok fazla yer açan bir forvet. Bu sezon zaten kariyer sezonu geçiriyor ve Liverpool derbisinde gol atarak sezonunu renklendirmek isteyecektir elbette.

Merseyside derbisinin anahtarı forvetlerde bitecek gibi gözüküyor. İki takımda da çok yetenekli isimler var. Zevkli bir maç izleyeceğimiz kesin!

YORUMLAR

  • 0 Yorum