Liverpool - Real Madrid muhtemel 11'ler

Liverpool ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi final maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Liverpool - Real Madrid muhtemel 11'ler
28 Mayıs 2022 - 00:25
Liverpool ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek.

Stade France'te oynanacak karşılaşma 22.00'da başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Liverpool - Real Madrid muhtemel 11'ler

Liverpool: Alisson, Arnold, Konate, Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Salah, Diaz, Mane

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius, Benzema

Madrid'e 1 gol avantajıyla gidiyor

Devler Ligi'nde Atletico Madrid, Porto ve Milan'ın grubunu 18 puanla lider tamamlayan Merseyside ekibi, son 16 turunda zorlansa da Inter'i geçmeyi başardı. Çeyrek finalde Benfica eşleşmesinde ise fişi ilk maçta çektiler ve Villarreal'in rakibi oldular. İlk karşılaşmada sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Liverpool, final bileti için avantaj yakaladı. Rövanşta ise beklentilerin dışında bir maç gelişti. Villarreal üst üste iki gol buldu ve devreye 2-0 üstün girdi. Ancak Premier League devi ikinci yarıda geri dönerek final biletini aldı.

Bu kez de olacak mı?

Inter, Sheriff  ve Shakhtarlı gruptan 15 puanla lider çıkan Real Madrid, sonraki turlarda dişli rakiplerle mücadele etti. Kupanın favorilerinden PSG'yi elemeyi başaran Real Madrid, çeyrek finalde ise son şampiyonu saf dışı bıraktı. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan Madrid ekibi, rövanşın uzatma devrelerinde istediğini aldı. Yarı finalde ise rakip Manchester City oldu. İngiltere'deki ilk maçta inatçı bir görüntü sergilediler ve farkı 1'de tutmayı başardılar. Rövanşta ise 90'dan sonra buldukları gollerle geri dönerek finale ulaştılar.

Real Madrid 4-3 önde

Liverpool ile Real Madrid arasında oynanan 8 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Madrid ekibi 4, Premier League devi 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum