Liverpool'un yeni golcüsü Diogo Jota

Liverpool'un yeni forveti Diogo Jota, performansı ile yeni kariyerine müthiş bir başlangıç yaptı. Peki 23 yaşındaki Portekizliyi ne kadar yakından tanıyorsunuz? Gelin, Jota'yı biraz daha yakından tanıyalım...

Liverpool'un yeni golcüsü Diogo Jota
05 Kasım 2020 - 17:51
Liverpool'un sezon başında 45 milyon euro ödeyerek Wolverhampton'dan transfer ettiği Diogo Jota için 'Çok para' eleştirileri yapılmıştı ama Portekizli futbolcu, kısa zaman içinde gösterdiği performansla takımın değişilmezleri arasına girecek gibi gözüküyor.

Jota, futbolculuğu dışında yaşantısı ile de dikkat çekiyor. Football Manager bağımlısı olduğunu söyleyen Jota, ''Football Manager'da Telford United'u çalıştırıyorum. Ben bu oyuna biraz bağımlıyım. Boş zamanlarımda oynamayı çok seviyorum.'' sözlerini kullanıyor.

Klopp: 'Yeni görüşlere çok açık, oyuncu böyle olmalı!'

Jürgen Klopp da Jota hayranı olduğunu ''Bize gelen oyuncular böyle olmalı. 23 yaşında, en iyi yaş. Portekiz'de kendini gösterdi. Şimdiden Premier League tecrübesi var. Yeni görüşlere çok açık ve takımı geliştirmeye yardımcı olmak isteyen bir futbolcu.'' sözleriyle açıklıyor.

Araba delisi değil, kıyafetlere servet harcamıyor

Digo Jota, bildiğimiz futbolcular gibi araba ve pahalı kıyafet delisi biri değil. Çoğu zaman kendisini bir tshirt, altında da pantolon ile görüyoruz. Küçük bir Mercedes kullanıyor, diğerleri gibi arabalarla dolu bir garajı yok. Alkolden ve partilerden de uzak duruyor.

Liverpool tarihine geçen ilk 10 maç

Liverpool tarihinde ilk 10 maçta en çok gol atan 3. futbolcu olan Jota, 10 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Hem Premier League hem de Şampiyonlar Ligi'nde golleri sıralayan Jota için Football Manager'daki Telford kariyeri birazcık bekleyebilir...
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum