Liverpool uzatmalarda yıkıldı

Premier Lig'de sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Jürgen Klopp'un öğrencileri Watford karşısında 3-2'lik galibiyeti koruyamadı.

Liverpool uzatmalarda yıkıldı
12 Ağustos 2017 - 17:25

Bir yandan Coutinho krizini aşmaya çalışan diğer yandan Premier Lig'e şampiyonluk hedefiyle başlayan Liverpool 2017-18 sezonunun ilk maçında Watford'la 3-3 berabere kaldı.

Londra temsilcisi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koymamasına karşın galibiyete çok yaklaşan Klopp'un öğrencileri 90+3'te gelen gole engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldılar. Watford'un Britos'la bulduğu golün bariz ofsayt olması ise başta Liverpool Menajeri Jürgen Klopp olmak üzere Liverpool taraftarları arasında büyük tepkiye neden oldu.

Mücadeleye iyi başlayan ev sahibi Watford 8.dakikada Holebas'ın asistinde Okaka ile 1-0 öne geçti.

29.dakikada bu kez Emre Can'ın pasında Sadio Mane Liverpool'a eşitliği getirdi.

Abdoulaye Doucoure 32.dakikada ilk yarının skorunu ilan etti ve Watford devreye 2-1 önde girdi.

İkinci yarıda Mısırlı Mohamed Salah sahneye çıktı. Liverpool'un Roma'dan transfer ettiği 25 yaşındaki yıldızın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Firmino 55.dakikada bir kez daha eşitliği sağladı: 2-2

2 dakika sonra bu kez Firmino kaleci Gomez'le karşı karşıya kaldığı an topu Watford kalesine doğru gönderdi. Son anda yetişen Salah'ın dokunuşu skoru 3-2'ye getirdi.

Maçın uzatma dakikaları oynanırken Britos kaleci Mignolet'nin hemen önünde yaptığı vuruş ağlara gitti. Ve karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum