Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde Emre Akbaba, Belhanda ve Sinan Gümüş dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
26 Kasım 2018 - 17:10 - Güncelleme: 28 Kasım 2018 - 23:39

Süper Lig'de Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 5. maçta Türk Telekom Stadı'nda 3-1 yendiği Lokomotiv Moskova ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. Grupta 4 maçta topladığı 4 puanla 3. sırada bulunan temsilcimiz henüz puanı bulunmayan rakibini deplasmanda da mağlup etmek istiyor. Galatasaray'da Süper Lig'de cezalı durumda bulunan Donk, Ndiaye ve Rodrigues Lokomotiv maçında forma giyebilecek. 

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

28 Kasım Çarşamba günü Lokomotiv Central Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:55'de başlayacak. Mücadelenin beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanması bekleniyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr'de...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 28 Kasım Çarşamba günü Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile deplasmanda yapacağı 5. hafta maçını İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde Emre Akbaba, Belhanda ve Sinan Gümüş dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Süper Lig'de cezası bulunan Donk, Ndiaye ve Rodrigues Lokomotiv maçında forma giyebilecek. 

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Fernandes'li Lokomotiv Moskova'nın D Grubu'nda henüz puanı bulunmuyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu...

Kaleciler: Fernando Muslera, İsmail Çipe

Defans: Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Ömer Bayram, Yuto Nagatomo

Orta saha: Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Fernando Reges, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues

Forvet: Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru, Muğdat Çelik

Lokomotiv Moskova evinde kaybetti

Galatasaray’ın çarşamba günü Rusya’da konuk olacağı Lokomotiv Moskova, ligde sahasında Ural’ı ağırladı. 26. dakikada Smolov’un golüyle öne geçen Lokomotiv, 31’de Kulakov, 51’de de El Kabir’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Böylece Moskova’nın puanı 25’te kaldı.

Sarı-Kırmızılı ekip bir yandan Lokomotiv Moskova deplasmanında galibiyet ararken, diğer taraftan Porto’nun Schalke’yi devirmesini bekliyor. Aslan kazanırsa 7 puana çıkacak, Schalke kaybederse 8 puanda kalacak. Böylece son hafta Alman ekibinin, Moskova karşısında olası bir puan kaybı ve Cim Bom’un Porto galibiyeti halinde, Galatasaray gruptan 2. olarak çıkabilecek.

Fernando için yoğun tedavi

Konyaspor maçında hafif bir sakatlık yaşayan ve tedbir amaçlı olarak kenara alınan Fernando’nun, Moskova deplasmanında sıkıntısız şekilde oynaması için yoğun tedavi altına alındığı öğrenildi. Kulüp doktorları, Brezilyalı futbolcuyu, kritik mücadeleye yetiştirmeye çalışıyor.

Sistem kararını henüz vermedi

Cim Bom’un teknik patronu Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında hangi sistemle takımını sahaya süreceğine henüz karar vermedi. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında 2 bekli, 3 stoperli düzeni kullanan tecrübeli hoca, cezalı isimlerin Moskova’da forma giyebilecek olmaları nedeniyle, eski sisteme geri dönebilir.

Hakem İspanyol Lahoz

Rusya'nın Moskova şehrindeki Lokomotiv Stadyumu'nda 28 Kasım Çarşamba günü saat 20.55'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yaparken, Javier Estrada ile Alejandro Hernandez ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Teodoro Sobrino olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum