Lucas Lima'nın menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturarak Süper Lig’de ve Avrupa’da ses getirmek isteyen Fenerbahçe, Lucas Lima isminde yoğunlaşıyor. Oyuncunun menajeri transferin seyrini aktardı. İşte detaylar…

Lucas Lima'nın menajerinden Fenerbahçe açıklaması
25 Temmuz 2017 - 09:25

Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte farklı bir oluşumun içine giren Fenerbahçe, yaratıcı oyuncu faktörünü Lucas Lima ile gidermek istiyor.

Fenerbahçe, Lucas Lima ile ilgili temaslarını yoğunlaştırırken oyuncunun menajerinden transferle ilgili önemli açıklamalar geldi. Fanatik’in haberine göre oyuncunun menajeri transferin sonuçlanması için gelecek haftayı işaret etti.

BARCELONA OCAK’TA ISRARCIYDI

Ocak ayında Lucas Lima ile görüşen ve 4.5 yıllık anlaşma sağlayan Barcelona, oyuncunun transferinde isteksiz bir tutum içerisine girdi. Bu durumu fırsat bilen Fenerbahçe, Barcelona gibi ara transfer döneminde devreye girdiği oyuncu için tekrardan temaslarını kurdu.


MENAJERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe’nin temaslarına aylar öncesinden başladığını belirten oyuncunun menajeri Edson Khodor, “Barcelona’nın devreye girmesinin ardından Fenerbahçe geri planda kalmıştı. Ancak Barcelona’nın kararsız tutumu sonrasında görüşmeler yeniden başladı. Bir yönetici, Brezilya’ya gelip bizimle görüşeceğini belirtti. Fazla detay veremem ama Lima’nın geleceğinin haftaya şekilleneceğini söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum