Lucas Torreira: "Noel Baba bana sarı kart hediye etti"

Galatasaray - İstanbulspor maçının uzatma dakikalarında oyundan çıkarken sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Lucas Torreira, eleştirilere yanıt verdi.

Lucas Torreira: "Noel Baba bana sarı kart hediye etti"
26 Aralık 2022 - 12:55
Mücadelenin 89. dakikasında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lucas Torreira'yı oyundan çıkarıp, yerine Sergio Oliveira'yı aldı.

Hakem Torreira'ya yakın olduğu çizgiden çıkmasını işaret etmesine rağmen, Uruguaylı yıldız yedek kulübesinin önünden çıkmaya ısrar etti.

Hakem Abdülkadir Bitigen de, Torreira'ya zaman geçirmeye yönelik hareketi nedeniyle sarı kart gösterdi. Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Sivasspor deplasmanında Torreira'dan yoksun gidecek.

Okan Buruk: "Sinirlenmemin nedeni..."

Yıldız oyuncu, oyundan çıktıktan sonra Teknik Direktör Okan Buruk'un tepkisiyle karşılaştı. Mücadelenin ardından konuyla ilgili konuşan başarılı çalıştırıcı; "Sinirlenmemin nedeni, kolay bir şekilde kart gördü. Hakemin diğer taraftan çıkartmak istedi, onun ortadan çıkacağım demesi, kart gördü ve cezalı duruma düştü. Buna sinirlendim. Bazen oyuncular plan yapar. Onla ilgili şeyimiz de yok. Bu hafta cezalı durma düştü. Cezalı olan hiçbir oyuncuyu hiçbir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyor. Burada kalıp diğer arkadaşlarla birlikte antrenman yapacak" ifadelerini kullandı.

Taraftarların da tepkisini çeken Lucas Torreira, İstanbulspor maçının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Torreira yaptığı paylaşımda; "Noel geldi. Lideriz ama Noel Baba bana aptalca bir sarı kart hediye etti. Üzgünüm ama ben de insanım. Hepinizi seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın 29 Aralık günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasında Lucas Torreira cezası nedeniyle görev yapamayacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum