Lucescu'dan Fenerbahçe için şok sözler; ''Bize attılar''

Mircea Lucescu, Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu maçın ardından Rumen basınına şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Lucescu'dan Fenerbahçe için şok sözler; ''Bize attılar''
10 Eylül 2022 - 00:01
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından Rumen basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Maç boyunca oyunu daha çok soğutmayı düşünen Dinamo Kiev'in tecrübeli çalıştırıcısı, yaşananlar konusunda Fenerbahçe'yi suçladı.

Lucescu Fenerbahçe'nin çok sert oynadığını söylerken ''Maç içinde 2 tane oyuncum sakatlandı. Kalecim hastanede, o da sakatlandı. Forvetimi defansa çekmek zorunda kaldım. O yüzden çok zor koşullarda oynadık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz ama Avrupa seviyesinde böyle oynamamaları lazım. Çok fazla faul yapıldı. Oyuncular biraz simülasyon yaptılar. Çok da agresif bir maçtı'' dedi.

Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarına Rumen basınına verdiği demeçle devam etti. ''İstanbul'da neler oldu?'' sorusuna Rumen çalıştırıcı, ''İlk dakikalarda Fenerbahçeli futbolcular kendilerini yere atıyorlardı. Sonrasında da agresif olmaya başladılar. İnanılmaz bir agresiflik vardı. Jesus bunun böyle olduğunu red mi ediyor? Peki taraftarlar? Ellerinde ne varsa bize attılar'' cevabını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum