Lucescu: Farklı bir ekip görmeyi umuyorum

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bu akşam mağlup olduğumuz Ukrayna maçının ardından açıklamalar yaptı.

Lucescu: Farklı bir ekip görmeyi umuyorum
03 Eylül 2017 - 01:43

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bu akşam mağlup olduğumuz Ukrayna maçının ardından açıklamalar yaptı.

Deneyimli Rumen Teknik Direktör, Ukrayna'nın galibiyeti hakettiğini belirtirken, "Kulüplerinde oynamayan bazı oyuncular var. Fizik olarak hazır değiller. Rakibimiz bizden fizik olarak daha üstündü. Her hafta oynayan futbolculardan kurulu bir ekip olduklarını gösterdiler. Bizde durum böyle değildi" yorumunu yaptı.

Lucescu, "Oyuncularımla konuştum ve gerekenleri onlara söyledim. Rakibimiz bizden daha iyi organize ve hızlı oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Ancak inanılmaz hakem hataları tarafından da beslendiler. Attıkları ilk gol ofsayt ve ikinci golde top çıkmıştı. Sonrasında bir penaltımız verilmedi. Ardından Serdar'a yapılan hareket de kırmızı kartlıktı" ifadesini kullandı.

Salı günkü Hırvatistan karşılaşmasına da değinen Lucescu, "Bizim gruptaki en spekteküler futbolu oynayan takım Ukrayna. Şu anda evimizde başka karşılaşmaya çıkacağız. Ukrayna müsabakası bizim için ders oldu. Fakat hala şansımız var yani 3 gün sonra farklı bir ekip görmeyi umuyorum. Maçlar oynanmadan İzlanda bu grubun favorisiydi ve şimdi 3 puan kaybettiler yani aşağıdaki takımlara da umut verdiler. Fakat bize bağlı farklı bir şekilde çıkmamız lazım sahaya. Önümüzdeki maçı kazanmayı umut ediyoruz. Oyuncularımız kendi seviyelerinde değildi" şeklinde konuştu.

A Milli Takımımız gruptaki 8. maçında Hırvatistan'la 5 Eylül Salı günü Eskişehir'de karşılaşacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum