Lucescu: Söylediklerimi yaptılar

A Milli Takımımızın Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Mircea Lucescu, zekice oynayarak, güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Lucescu: Söylediklerimi yaptılar
05 Eylül 2017 - 23:51 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 01:29

Milli Takımımızın Teknik Direktörü Lucescu, Hırvatistan ile yapılan ve 1-0 kazanılan 2018 Dünya Kupası I Grubu maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Rumen teknik adamın açıklamaları şöyle: 

“Çok iyi bir takım karşısında çok büyük bir galibiyet oldu. Çok zekice ve organize oynayarak güzel bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımı çok iyi hazırladım. Hırvatistan'ı tartıştık, söylediğim her şeyi yerine getirdiler. Ukrayna karşısında hatalar yapmasaydık, çok daha güzel durumda olacaktık, çok da mükemmel olacaktı. Oyuncularımı kutlamak istiyorum; Dünya Kupası'na katılma yolundaki mücadelemize devam ettikleri için”

“İZLANDA’YA DA BÖYLE OYNAMALIYIZ”

“Yine aynı şey hiç oynanmamış gibi maçlar. 4 takım da Dünya Kupası'na gidebilir. İzlanda maçına çok iyi hazırlanmalıyız. Maç içinde özverili oynayarak, disiplinli mücadele ederek bu galibiyeti aldık. İzlanda karşısında da buna benzer bir oyun oynamalıyız” 

“ÇAĞLAR VE NURİ MÜKEMMELDİ”

“Tolga'yı listeye alamadık, Burak da bir idman yapabildi, keza Arda da öyle. Umarım diğer maçlar öncesinde bu oyuncularımız süre alırlar, en iyi form durumlarına gelirler. Çağlar ve Nuri mükemmel bir maç çıkardı. Artık daha fazla oyuncumuz var; gönül rahatlığıyla sahaya koyabileceğimiz”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum