Ludogorets - Fenerbahçe muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. maçında deplasmanda Bulgaristan ekibi Ludogorets'e konuk oluyor.

Ludogorets - Fenerbahçe muhtemel 11'leri
09 Kasım 2023 - 00:01 - Güncelleme: 09 Kasım 2023 - 02:11
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. hafta mücadelesinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile karşılaşacak. Huvepharma Arena'da oynanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak.

Maçı Çekya Futbol Federasyonu'ndan hakem Ondrej Berka yönetecek. Temsilcimizin gruplarda 4'te 4 yapma hedefiyle çıktığı bu karşılaşma Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Ludogorets - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Ludogorets: Sluga, Gomes, Russo, Verdon, Nedyalkov, Pedro Naressi, Goncalves, Seco, Delev, Vidal, Duah

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Zajc, Szymanski, Kent, Tadic, Batshuayi

Yusuf Akçiçek ilk kez sahne alacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Ludogorets maçında Becao, Djiku, Serdar Aziz'in sakat, Samet'in de UEFA listesinde olmamasından dolayı stoperde Jayden Oosterwolde-Yusuf Akçiçek ikilisine forma şansı vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe U19 takımında forma giyen 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek, forma şansı bulması halinde ilk defa Fenerbahçe A Takım forması giymiş olacak.

Fenerbahçe'de hedef 4'te 4

H grubunda oynadığı 3 maçın tamamını kazanan temsilcimiz Fenerbahçe, 9 puanla ilk sırada yer alırken bu maçtan da galibiyetle ayrılırak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Ludogorets ise 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak topladığı 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum