Luis Neto Fenerbahçe'de

Fenerbahçe stoper transferini nihayet bitirdi. Uzun süre Gustavo Gomez'le ilgilenen sarı-lacivertli ekip Zenit'in Portekizli oyuncusu Luis Neto'yu renklerine bağladı.

Luis Neto Fenerbahçe'de
28 Ağustos 2017 - 19:27 - Güncelleme: 28 Ağustos 2017 - 20:55

Gençlerbirliği galibiyetiyle milli maç arasına moralli giren Fenerbahçe'de transfer operasyonu.

Sarı-lacivertli takım stoper transferini nihayet bitirdi. Uzun süre Gustavo Gomez'le ilgilenen Fenerbahçe ekip Zenit'in Portekizli oyuncusu Luis Neto'yu renklerine bağladı.

Fenerbahçe resmi sitesi tarafından Portekizli oyuncunun bu gece 01:00'da İstanbul'da olacağı açıklandı.

Stoper mevkii dışında sağbek ve önlibero olarak da görev yapan Luis Neto Portekiz Milli Takımı'nda Beşiktaşlı Pepe'nin partneri olarak da fodrma giymişti.

Luis Neto kimdir?

26 Mayıs 1988'de Povoa do Varzim'de dünyaya gelen Neto, profesyonel futbola da Varzim de başladı. Daha sonra Portekiz'de Nacional forması giyen Luis Neto, 5 Ağustos 2013'te 3.65 milyon euro karşılığında İtalya'nın Siena takımına transfer oldu.

Şubat 2013'te Siena'dan Zenit'e 6.5 milyon euro karşılığında transfer olan 1.85 m boyundaki Portekizli yıldızın 30 Haziran 2019'a kadar Rus kulübüyle sözleşmesi bulunuyordu.

14 kez Portekiz A Milli Takım forması giyen Luis Neto geçtiğimiz sezon Giuliano de Paula ile birlikte Zenit'te oynamıştı. 

Not: Grafik mackolik.com dan alınmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum