Luyindama giderse, alternatifi hazır

Galatasaray, Everton'ın yakından ilgilendiği Luyindama'nın ayrılma ihtimaline karşı alternatif ismi belirledi; Leverkusen'den Aleksandar Dragovic!

Luyindama giderse, alternatifi hazır
04 Aralık 2020 - 12:16 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 12:49
Süper Lig'de son 5 maçın 4'ünü kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olan Galatasaray'da yönetim ocak ayında yaşanacak rotasyon için transfere ağırlık verdi. İngiliz ekibi Everton'un ısrarla istediği savunma oyuncusu Luyindama'nın alternatifini arayan yönetim, yeniden Almanya'ya yöneldi. Sarı-kırmızılılar Bayern Leverkusen'in 29 yaşındaki yıldızı Dragovic için temasa başladı.

Fatih Terim yakından takip ediyor

Oyuncunun kontratının bitimine kısa bir süre kalması transfer ihtimalini artırıyor. Avusturyalı futbolcunun G.Saray'a olumlu baktığı öğrenilirken, teknik direktör Fatih Terim'in de futbolcuyu uzun süredir takip ettirdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Luyindama'nın Everton'a transferinin durumuna göre çalışmaları hızlandırması bekleniyor.

Almanya'da Leverkusen forması giyen Dragovic, bu sezon Bundesliga, Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası'nda toplam 10 resmi maça çıkarken fileleri 1 kez sarstı. (Yeni Asır)

YORUMLAR

  • 0 Yorum