Luyindama için sürpriz iddia

Fatih Terim, Ocak ayında yeni bir transfer operasyonuna hazırlanıyor. Galatasaray'da takıma katılacak isimler kadar ayrılacak oyuncular da büyük önem taşırken sürpriz bir ayrılık kararı alındı.

Luyindama için sürpriz iddia
09 Kasım 2021 - 11:56 - Güncelleme: 09 Kasım 2021 - 12:06
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptığı basın toplantılarında Ocak ayında yeni bir değişimin yaşanacağını ve yaz transfer dönemine çok az iş bırakacaklarını ifade etmişti. Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Sarı Kırmızılı takımdan sürpriz bir ayrılığın yaşanması artık an meselesi.

Stopere bir transfer

Akşam'ın haberine göre yaptığı hatalarla taraftarların ve teknik direktör Fatih Terim'in tepkisini çeken Luyindama için Ada'dan talip var. İngiltere Premier Lig'de 16. sırada bulunan ve ligin en çok gol yiyen üçüncü takımı konumunda yer alan Aston Villa, Luyindama için harekete geçti. Daha önce 2020 yaz ve 2021 kış transfer dönemlerinde Galatasaray'a Luyindama için nabız yoklayan Aston Villa'nın gol yeme sorununun önüne geçmek adına 27 yaşındaki futbolcuyu devre arasında kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Ligden düşme korkusunu şimdiden yaşayan Ada ekibinin devre arasında stopere kesin takviye yapması bekleniyor.

Luyindama için 15 milyon eurodan az

2019-2020 sezonunda Galatasaray'da yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve lisansı iptal edilen Luyindama'ya buna rağmen Aston Villa'nın bir ilgisi söz konusu olmuş, o dönemki İngiliz basınında çıkan haberlerde yıldız stoper için Galatasaray'a 15 milyon euroluk bir teklif yapacağı iddia edilmişti. İngiliz ekibinin bu sefer yapacağı teklifin 15 milyon euronun çok daha altında olması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözünden düşen ve yedek kulübesine çekilen Kongolu savunma oyuncusu için Aston Villa bir kez daha nabız yoklamış fakat transferi neticelendirmemişti. Öte yandan Luyindama'nın da Premier Lig'de forma giymeye sıcak baktığı biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum