Lyon'da gol düellosu

Fransa Ligi’ne 2 de 2 ile başlayan Olympique Lyon, Bordeaux karşısında son dakikalar da yediği 2 gol ile beraberliğe razı oldu.

Lyon'da gol düellosu
19 Ağustos 2017 - 22:06

Fransa 1. Ligi’nin 3.haftasında Bordeaux’u Stade de Lyon'da konuk eden Marcelo’lu Lyon sahadan 3-3 beraberlik ile ayrıldı.

Maça fırtına gibi başlayan Lyon, Nabile Fekir’in 10. dakika da orta sahadan attığı mükemmel aşırtma gol ile skoru buldu. Dakikalar 23’ü gösterirken Memphis Depay’ın frikikten açtığı ortaya dokunan Kenny Tete skoru 2-0’a getirdi.

36.dakikada Sergi Darder’in ikinci sarı kartı görmesiyle Lyon 10 kişi kaldı ve Bordeaux Malcom’un 41.dakikada kaydettiği gol ile soyunma odasına 2-1’lik skorla gidildi.

3. gol galibiyete yetmedi

İkinci yarı suskun başladı. 74.dakikada bu suskunluğu Burkina Faso’lu genç yıldız Bertnard Traore bozdu ve farkı 2’ye çıkardı. Maçın son 10 dakikasında bir kişi fazla olmanın avantajını iyi kullanan Bordeaux baskısını arttırdı ve Lukas Lerager’in golüyle durumu 3-2’ye getirdi. Dakikalar 90’ı gösterirken Malcom yeniden sahne aldı ve beraberlik golüne imza attı. Maçta başka gol olmadı ve 3-3 sonuçlandı. Lyon puanını 7’ye, Bordeaux ise 5 puana yükseltti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum