Lyon Marcelo için bastırıyor

Fransız kulübü, Beşiktaş’ın Brezilyalı stoperi için daha önce 7 milyon Euro’ya kadar çıktığı ve Beşiktaş yönetiminin reddettiği transfer teklifini yenileyecek.

Lyon Marcelo için bastırıyor
06 Haziran 2017 - 11:06

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Marcelo Guedes için Fransız kulübü Olympique Lyon’un ısrarı sürüyor. Daha önce İstanbul’a iki kez gelen ve Marcelo için Beşiktaş yönetimine ilkinde 5 milyon, ikinci görüşmede ise 7 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Fransız ekibi üçüncü kez çıkarma yapıyor.

2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu için ilk iki teklifi kabul etmeyen Beşiktaş yönetimi, Fransız yetkililerle bir kez daha masaya oturacak. Daha önce Beşiktaş yöneticisi Umut Güner, Marcelo için 10 milyon bonservis bedeli belirlendiğini, Brezilyalı oyuncuyu bu rakamın altına göndermeyi düşünmediklerini belirtmişti.

10 MİLYON EURO’YA ÇIKARLARSA…

Marcelo’nun da düşük bir bedelle gitmeyi kabul etmediği ve gelecek sezon da siyah-beyazlı formayı giymeyi istediği, alınan haberler arasında. Lyon transfer yetkililerinin son teklifte 10 milyon Euro bonservis bedeline yükselmesi halinde Beşiktaş yönetiminin Marcelo ile bir toplantı yapacağı ve teknik direktör Şenol Güneş’in de görüşü alınarak Brezilyalı savunma oyuncusu ile yolların ayrılabileceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum