Maç içinde bir garip kontrol!

Championship'te Preston North End - Sheffield Wednesday maçında 'topları' karıştırıp sosyal medyada bir anda ünlenen Darnell Fisher'e ceza yolda...

Maç içinde bir garip kontrol!
23 Kasım 2020 - 18:50 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 19:19
Preston North End takımının savunma oyuncusu Darnell Fisher'in Sheffield Wednesday'den Callum Paterson'a yaptığı 'genital kontrolü' oldukça dikkat çekmişti.

Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından İngiltere Futbol Federasyonu'nun Darnell Fisher'e soruşturma açacağı belirtildi. Karşılaşmanın hakemi David Webb, pozisyona devam kararı vermiş, Fisher'e kart göstermemişti. 

Bunu ilk kez yapmıyor!

Öte yandan Fisher böyle bir şeyi ilk kez yapmıyor. Aynı futbolcu, Cardiff ile oynanan maçta İzlandalı Aron Gunnarsson'a bu sefer arkadan müdahalede bulunmuştu. 
Preston North End'in teknik direktörü Tony Pulis, maçın ardından Fisher'ın hareketi hakkında ''İlk kez duyuyorum, kimse böyle bir şey olduğunu söylememişti. Eğer bunu yaptıysa yapmıştır, üzerine konuşmaya gerek yok.'' demişti. 

''İyi bir top oyuncusu''

Maçta tek golü atan Barkhuizen ise olaya esprili bir dille yaklaşıp ''Darnell iyi bir top oyuncusu'' sözlerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum