Maç sonu şampiyonluk ve Mauro Icardi mesajı

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1 yendiği maçta birer gol atan Kerem Aktükroğlu ve Sacha Boey, mücadelenin ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

Maç sonu şampiyonluk ve Mauro Icardi mesajı
09 Aralık 2023 - 00:04
Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılı oyuncular kısa değerlendirmelerde bulundu.

Adana Demirspor karşısında 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Kerem Aktükroğlu şampiyonluk mesajı da verdi.

Icardi ile çok iyi anlaştığını söyleyen Kerem, ''Mauro Icardi'yi çok seviyorum. Sahada hep birbirimizi arıyoruz. Ancak önemli olan kazanmak. Takımıma yardım etmek için her zaman uğraşıyorum. Bu maçta skor anlamında katkı yaptım ama her anlamda elimden geleni yapıyorum. Umarım takım olarak böyle devam ederiz ve ligin sonunda yeniden şampiyonluğu kazanırız'' dedi.

Bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Boey de maçın ardından ''Bizim için önemli bir maçtı. Lider olmaya devam etmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Hazırlıklarımızı yaptık ve kazandık. Her maça iyi şekilde hazırlanıyorum. Takım haricinde de ekstra çalışıyorum. İyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Bu şekilde devam etmeliyim, iyi hissediyorum. Hocamız değişiklik yapılıp yapılmayacağını bilir'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum