Maccabi - Sivasspor muhtemel 11'ler

Sivasspor, Avrupa Ligi'ndeki son maçında Maccabi Tel Aviv ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Maccabi - Sivasspor muhtemel 11'ler
10 Aralık 2020 - 01:27 - Güncelleme: 10 Aralık 2020 - 03:08
UEFA Avrupa Ligi gruplarının son maçında Maccabi Tel Aviv ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. 

Bloomfield'da oynanacak karşılaşmayı Danimarkalı hakem Andrid Treimanis yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Maccabi Tel Aviv: Tenenbaum; Kandil, Tibi, Hernandez, Saborit; Biton, Glazer, Peretz, Cohen; Golasa, Pesic

Sivasspor: Samassa; Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Camara, Ziya Erdal; Cofie, Fajr; Yasin Öztekin, Robin Yalçın, Gradel; Yatabare

Eksikler

Sivasspor: Rybalka, Felix

Sivasspor nasıl tur atlar

İlk 5 maçta 6 puan toplayan Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turuna adını yazdırabilmesi için Maccabi'yi deplasmanda devirmesi gerekiyor. Grupta 8 puanı bulunan Maccabi, en az 1 puan alması durumunda tur atlayan taraf olacak.

Eksikler ve iki kulvar zor geldi

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından biri olan Sivasspor, hem Avrupa hem ligi bir arada götürmek konusunda fazlasıyla zorlandı. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça taşımayı başaran kırmızı beyazlılar, ligde 9 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildi. Sakatlıklar ve koronavirüs ile mücadele etmek zorunda kalan Sivasspor, İsrail'den tur biletini alarak dönüp sezonun kalanı için ciddi derece moral depolayabilir.

İlk maçta kazanan Maccabi oldu

Sivasspor ile Villarreal, Avrupa kupaları tarihinde ikinci kez karşılaşacak. Grupta ilk maç Sivas'ta oynandı ve temsilcimiz sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum