Maçın futbolcusu Ozan Kabak'a övgü!

Premier League'de Liverpool'un Wolverhampton'ı 1-0 yendiği maçta Ozan Kabak performansıyla göz doldurdu. Milli futbolcu, Liverpool tarafından 'Maçın oyuncusu' seçildi.

Maçın futbolcusu Ozan Kabak'a övgü!
16 Mart 2021 - 13:39
Ozan Kabak, Liverpool'a alıştı artık! Ligde zor günler geçiren Liverpool, deplasmanda Wolverhampton'ı 1-0 mağlup ederken maçın yıldızı Ozan Kabak oldu.

Milli futbolcu, Wolves maçında 63 kez topla buluşurken %87 pas isabetiyle oynadı. Ozan, 4 hava topu, 7 ikili mücadele, 3 pas arası, 6 uzaklaştırma ve 2 top çalmayla oynadı.

''Ozan görevini başarıyla tamamladı''

Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, maçın ardından Ozan Kabak hakkında konuşurken ''Ozan Kabak, Phillips ile üst üste ikinci maçına çıktı. Gerçekten çok iyi oynadı. Traore'nin tutulması çok zor bir hızı var, onu savunmak çok zordur. Ozan, büyük bir başarıyla görevini tamamladı.'' sözlerini kullandı.

''Süpermarkette sepete atılan bir transfer değil''

İngiliz yorumcu Kevin Hatchard'ın Ozan yorumu ise dikkat çekiciydi. TalkSport'a konuşan Hatchard, ''İnsanlar, Liverpool'un acele bir şekilde Ozan Kabak'ı transfer ettiğini sanıyor ancak durum hiç öyle değil. Liverpool, aylardır Ozan'ın peşindeydi. Süpermarkette gezerken sepete öylesine atılan bir transfer değil.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum