Madrid derbisinin iki kilit ismi

La Liga'da zirveyi yakından ilgilendiren maçta Atletico Madrid ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Madrid derbisi için iki takımdan da kilit oyuncuları değerlendirdik.

Madrid derbisinin iki kilit ismi
07 Mart 2021 - 01:29
FUTBOO | La Liga'da zirve alev almış durumda. Atletico, 1 maç eksiğiyle Real Madrid'in 5 puan önünde bu maça çıkacak. Real için bir nevi 'ya tamam, ya devam' maçı. Diego Simeone ve Zinedine Zidane'ın takımları şampiyonluk için kritik bir maça çıkarken biz de iki takımdan kilit futbolcuların kimler olabileceğine baktık.

La Liga'da liderlik koltuğunda oturan Atletico Madrid'in en kilit oyuncusu Luis Suarez olacaktır. Golcü futbolcu, sezon başında Barcelona'da istenmeyip Atletico'ya yollanmıştı. Suarez ise her hafta Barça'yı pişman etmeye devam ediyor. 34 yaşındaki golcü, bu sezon 21 maçta 16 gol kaydetti. Böyle maçları kariyerinde birçok kez oynadı. Karşısında Sergio Ramos'un olmayacak olması da büyük bir avantaj. Atletico, şampiyonluk yolunda ilerleyecekse Suarez'in gollerine ihtiyacı var.

Maçın kaderi orta sahada çözülebilir

Real Madrid cephesinde ise bize göre anahtar isim forvetler değil, Casemiro. Orta sahayı ele alanın üstünlük sağlayacağı bir maç bekliyoruz. Benzema'nın sakatlığı devam ediyor. Hazard zaten yok. Ve Zidane, hücum bölgesinde sürekli değişikliğe gidiyor. Real'in hücum bölgesine pek güvenmesek de orta sahada güçlü olmak istiyorlarsa Casemiro'ya çok iş düşüyor. Brezilyalı sürpriz gollere de imza atabilen bir futbolcu. Bu sene ligde 5 golü var. Bu maçta sürpriz bir katkıda bulunabilir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum