Madrid Hazard için bastırıyor

Real Madrid bir yandan sezonu hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sonla kapatmak istiyor hem de gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yapıyor

Madrid Hazard için bastırıyor
09 Nisan 2017 - 23:46

Real Madrid bir yandan sezonu hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sonla kapatmak istiyor hem de gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yapıyor.

Dünyaca ünlü Fransız L’Equipe gazetesine göre Real Madrid’in birinci önceliği olan Hazard’ın başkent ekibine sıcak baktığı ancak Chelsea’nin bu transfere karşı olduğu belirtildi.

ZIDANE ÇOK İSTİYOR

Ronaldo’nun yaşlanması ve takımın ileri ucundaki rekabetin azlığı nedeniyle Real Madrid teknik direktörü Zidane, Florentino Perez’den Hazard’ı kesinlikle istiyor. Oyuncunun bu sezonki formu ve potansiyeli konusunda heyecanlanan başkanın, oyuncu için 80 milyon Sterlin’e kadar çıkabileceği belirtildi.

CHELSEA KESİNLİKLE BIRAKMAK İSTEMİYOR

Ancak Londra ekibi ise kontratında 3 sezonu daha olan Belçikalı’yı satmayı düşünmüyor. Bu sezon büyük bir başarı yakalayan Chelsea menajeri Conte Hazard'dan vazgeçmiyor. Önümüzdeki sezon mutlaka kalması gerekenler listesinde birinci sırada olan oyuncunun geleceği ise yaz aylarında belli olacak.

Belçika Milli Takımı'nda da görev yapan Eden Hazard bu sezon ligde 14 gol atıp 5 asist yaptı.