Maicon: Amacım tarihine geçmek

Sarı-kırmızılıların 4 yıllığına renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız, Slovakya'nın başkenti Bratislava'nın Samorin kasabasında takımın kamp yapılan otelde açıklamalarda bulundu.

Maicon: Amacım tarihine geçmek
01 Temmuz 2017 - 16:14

Sarı-kırmızılıların 4 yıllığına renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız, Slovakya'nın başkenti Bratislava'nın Samorin kasabasında takımın kamp yapılan otelde açıklamalarda bulundu. 

“ÇOK MUTLUYUM”

Galatasaray’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Brezilyalı oyuncu, “Böyle büyük bir camiayla tekrar Avrupa'ya döndüğüm için çok mutluyum. Bu mutluluk ilk dakikadan itibaren başladı. Taraftarların beni havalimanında karşılaması beni çok etkiledi. Takım arkadaşlarım ve hocanın beni karşılaması çok iyiydi. Galatasaray'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu forma için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“ZATEN İŞ BİTMİŞTİ”

Maicon, sarı-kırmızılı kulübün 3-4 hafta önce transfer teklifi ile geldiğini belirterek, “Transfer teklifini aldığım zaman benim için işin çok büyük kısmı bitmişti. Galatasaray gibi büyük bir camianın ilgilenmesi beni çok mutlu etti. Ben zaten kabul etmiştim. Ondan sonra kulüpler konuşup, anlaştılar. “ diye konuştu.

Brezilyalı savunma oyuncusu, “Hocamızın yönlendirmesiyle, takım arkadaşlarımızla beraber geçen sezon yaşanan sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bireysel olarak bana düşen görevi en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum” yorumunu yaptı.


“YAPIM AGRESİF”

Galatasaray'da daha önce forma giyen Brezilyalı yıldızlar Melo, Taffarel ve Jardel'i çok iyi tanıdığını belirten Maicon, “Benim de buraya geliş amacım onlar gibi Galatasaray tarihine geçebilmek. Melo ile mevkilerimiz farklı, o orta sahada oynuyordu ben ise stoperde. Agresif bir yapım var ama aynı zamanda teknik düzeyimin de iyi olduğunu söyleyebilirim. Herkes benden mücadeleci savaşçı ruhunu ve iyi oyunu bekleyebilir” dedi.

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Brezilyalı yıldız, kendisi için ödenen yüksek bonservis bedeliyle ilgili bir soruya, “Galatasaray'ın bana ne kadar güvendiğini gösteriyor. Ben de bunu boşa çıkarmamak için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye cevap verdi. 

Galatasaray ile ilgili bilgiye daha önceden sahip olduğunu söyleyen Maicon, “Porto’da oynarken Emirates Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşmıştık. Sneijder ve Melo gibi yıldızlarla konuşma fırsatı bulduk” şeklinde konuştu. 

“MUSLERA İYİ ARKADAŞ”

Fernando Muslera'nın kendisini çok iyi karşıladığını belirten Maicon “Muslera mükemmel bir arkadaş. En azından bu kısa dönemde bana bu mesajı verdi. Daha önce Lugano ile de konuşmuştum, onunla ilgili bilgi almıştım. Bana çok iyi davranan bir arkadaşım. Umarım bütün arkadaşlarımızın iş birliğiyle bu sene çok başarılı oluruz” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum