Malatya'da Süper Lig'in adına yakışan maç: 4-4

8 golün atıldığı, bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltının kaçtığı maçta Evkur Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor 4-4 berabere kaldılar.

Malatya'da Süper Lig'in adına yakışan maç: 4-4
07 Ekim 2018 - 15:18

Karşılaşmanın 11. dakikasında Guilherme'nin pasında Artura Mina'nın attığı golle ev sahibi Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti.

Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Sivasspor'un bu gole yanıt vermesi uzun sürmedi. 17. dakikada Sadık Çiftpınar'ın kendi kalesine attığı golle konuk ekip beraberliği sağladı.

21. dakikada Brezilyalı Robinho sahne aldı ve Douglas'ın pasında topu Yeni Malatyaspor ağlarına gönderdi.

24. dakikada ikinci golün kopyası bir gol daha geldi. Yine Doıuglas'ın pasıyla hareketlenen . Robinho kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-3

İkinci yarıya hızlı başlayan Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor önemli bir baskı kurdu.

52. dakikada Adem Büyük'ü hakemin düdüğünden sonra vuran douglas kırmızı kart görünceDG Sivasspor 10 kişi kaldı.

67. dakikada ev sahibi takım farkı bire indirdi. Hollandalı Mitchell Donald'ın ceza alanı dışından vuruşu Sivasspor savunmasından sekerek kaleci Ali Şaşal'ı yanıltarak ağlara gitti: 2-3 

74. dakikada Demir Grup Sivasspor Torje'nin düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Muhammet Demir'in vuruşunu Yeni Malatyaspor kalecisi Fabian Farnolle kurtardı. Dönen topta Robinho'nun vuruşunda da kaleci ve savunma topu kornere gönderdiler.

Bir dakikada sonra Sivasspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Robinho sağ kanattan yaptığı ortaya nefis bir dokunuş yapan Hakan Arslan'ın vuruşunda top uzak direğe çarparak ağlarla kucaklaştı: 2-4

77. dakikada Bu kez Khalid Boutaib'in pasında Adem Büyük kafayla ev sahibi takımı bir kez daha umutlandırdı: 3-4

80. dakikada Guilherme'nin pasında oyuna 64. dakikada giren eren Tozlu güzel bir kafa vuruşuyla durumu 4-4 yapan golü kaydetti.

Karşılaşma bu skorla sona ererken ev sahibi Yeni Malatyaspor 8 maç sonunda puanını 12'ye yükseltirken kounk Sivasspor da 9 puanla haftayı kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum