Mame Diouf için Trabzonspor iddiası

Hatayspor’la başarılı bir sezonu geride bırakan Mame Diouf'un menajeri Amin Sakman, oyuncusuna Trabzonspor'un ilgisi olduğunu açıkladı. Bu arada Sörloth için yeniden temaslara başlayan Bordo-Mavililere menajerler, Edin Dzeko ve Diego Costa'yı önerdi.

Mame Diouf için Trabzonspor iddiası
13 Haziran 2021 - 11:24
Trabzonspor'un forvet mevkii için görüştüğü isimler arasına geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor forması ile önemli bir başarıya imza atan Mame Diouf da eklendi. 38 maçta 19 gol, 5 asistlik performans ortaya koyan 33 yaşındaki oyuncu için menajeri Amin Sakman şu açıklamayı yaptı: Evet Trabzon'un ilgisi doğru. Ancak kendisine başka takımlarda talip.

Alternatif olarak listede

Bordo-mavili kulübün, listedeki diğer isimlerin transferinin gerçekleşmemesi durumunda Diouf için yaptığı hamleleri daha ciddi boyuta taşıyacağı ifade edildi.

28 Haziran'da hazırlıklara başıyor

Yeni sezon için 28 Haziran'da topbaşı yapacak Trabzonspor, 4 Temmuz'da İstanbul'a giderek Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde iki etaplı kamp gerçekleştirecek. Trabzonspor, ay sonunda da Trabzon'a dönerek, UEFA Konferans Ligi maçı hazırlıklarına başlayacak.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum