Man. City - Chelsea muhtemel 11'ler

Manchester City ile Chelsea, Şampiyonlar Ligi final maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Man. City - Chelsea muhtemel 11'ler
29 Mayıs 2021 - 00:51 - Güncelleme: 30 Mayıs 2021 - 01:12
Manchester City ile Chelsea, Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek.

Estadio do Dragao'da oynanacak karşılaşmayı saat 22:00'den itibaren beIN Sports 1 ve beIN Sports Haber'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinchenko, Silva, Rodri, İlkay, Mahrez, Bruyne, Foden

Chelsea: Mendy, Azplicueta, Silva, Rüdiger, James, Jorginho, Kante, Chilwell, Ziyech, Mount, Werner

Baskı azaldı

Ligde son hafta Leicester City'nin puan kaybı sayesinde sezonu ilk 4'te tamamlayan Chelsea, gelecek sezon adına Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Aksi takdirde bunun için finali kazanmak zorunda kalacaklardı. 

PSG ile geçen sezon finale yükselen ve kupaya çok yaklayan Thomas Tuchel, bu kez Chelsea ile mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Bu kez zafere yakın

Premier League'de şampiyonluğa ulaşan Manchester City, yıllardır hedeflediği ancak başaramadığı Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumda. Barcelona sonrası bu kupayı hiç kazanamayan Pep Guardiola, zafere hiç olmadığı kadar yakın. Manchester ekibi, final yolunda Mönchengladbach, Dortmund ve PSG saf dışı bıraktı.

Manchester City önde

Manchester City ile Chelsea arasında oynanan 10 maçın 1'si berabere bitti. Guardiola'nın öğrencileri 5 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Chelsea ise 4 mücadeleyi kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum