Man. United - Chelsea muhtemel 11'ler

Premier League'de 6. hafta maçında Everton ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Man. United - Chelsea muhtemel 11'ler
24 Ekim 2020 - 00:11 - Güncelleme: 24 Ekim 2020 - 01:11
Premier League'in 6. haftasında Manchester United ile Chelsea karşı karşıya gelecek.

Old Trafford'da oynanacak karşılaşmayı Martin Atkinson yönetecek. Mücadele saat 19:30'dan itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea, Tuanzebe, Lindelöf, Shaw, Wan-Bissaka, Pogba, McTominay, Telles, Fernandes, Rashford, Greenwood

Chelsea: Mendy, James, Silva, Zouma, Chilwell, Jorginho, Kante, Mount, Havertz, Pulisic, Werner

Eksikler

Manchester United: Bailly, Lingard, Martial

Chelsea: Gilmour, Kepa

Takımların son durumu

Yeni sezona Crystal Palace mağlubiyetiyle başlayan Brigthon galibiyetinin ardından Tottenham karşısında 6-1'lik bir hezimet yaşayan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde moral buldu. Kırmızı şeytanlar, PSG'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek Chelsea maçı öncesi fazlasıyla moral depoladılar.

Beklenen zorluklar

Gelecek vadeden yıldızları kadrosuna katarak transfer dönemini görkemli geçiren Chelsea, ilk 5 maçında yalnızca 8 puan toplayabildi. Hem genç hem yeni oluşmuş her takım gibi zamana ihtiyaç duydukları görülüyor. Belki de Manchester United maçı onlar için çıkış noktası olabilir.

Everton galibiyeti unuttu

Manchester United ile Chelsea arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 5 karşılaşmayı kırmızı şeytanlar kazandı. Chelsea ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum