Man. Utd  - Başakşehir muhtemel 11'ler

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü maçında Manchester United ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Man. Utd  - Başakşehir muhtemel 11'ler
24 Kasım 2020 - 14:27 - Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 01:14
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının dördüncü maçında Manchester United ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Old Trafford'da oynanacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan Ovidiu Hategan yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Man. United - Başakşehir Muhtemel 11'ler



Eksikler

Manchester United: Lingard, Shaw, Greenwood, Jones, Rojo, Romero

Başakşehir: Caiçara, Crivelli

Takımların son durumu

Premier League'e oldukça kötü  bir başlangıç yapan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçta çok farklı bir görüntü çizdi. Ancak İstanbul'da Başakşehir'e yenilmekten kurtulamadılar. Ayrıca ortaya konan oyun da İngiliz basınında ciddi derecede eleştirildi. Sonrasında Premier League'de üst üste iki zorlu maçı kazansalar da oyun olarak fazla tatmin edici bulunmadı.

Şampiyonlar Ligi çok farklı

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir, yeni macerasında büyük bir sürprizle başladı. İlk 4 haftayı puansız hatta gol atamatan kapatan Başakşehir, galibiyet hasretine Trabzon deplasmanında son vererek ilk puanlarını aldı. İstanbul ekibi, sonrasında ise Antalyaspor'u 5 golle geçerek eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Son olarak da Konyaspor deplasmanından 3 puanı almayı başardılar. Ayrıca Başakşehir'in özellikle PSG karşısında gösterdiği performans da gelecek adına fazlasıyla umut vermişti. Temsilcimiz, formunun zirvesinde Manchester United maçıyla ulaştı ve İngiliz devini doğru oyunla mağlup etmeyi başardı. Milli ara sonrası lige Beşiktaş mağlubiyetiyle kötü bir dönüş yapsalar da Şampiyonlar Ligi'nin konsantresi ve havası elbette farklı olacaktır.

İlk randevu Başakşehir'in

Başakşehir ile Manchester United, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bu sezon karşılaştı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi Başakşehir, Demba Ba ve Edin Visca'nın golleriyle 2-1 kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum