Manchester City Cengiz'i almadan gitmeyecek

Enes Ünal'dan sonra Başakşehir'in yıldızını da kadrosuna katmak isteyen İngiliz kulübünün 10 milyon euro'luk bonservis için pazarlık yaptığı belirtiliyor.

Manchester City Cengiz'i almadan gitmeyecek
06 Temmuz 2017 - 17:26 - Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 17:48

Cengiz Ünder adım adım bir dünya devine gidiyor. Türk Milli Takımı'nın ve Başakşehir'in genç yıldızı Manchester City tarafından resmen istendi. Başakşehir'in Cengiz için City'den 10 milyon euro civarında bir bonservis talep ettiği belirtiliyor. 

4 saat süren ilk görüşmelerden sonuç çıkmazken tarafların bu gece ya yarın tekrar bir araya gelecekleri belirtiliyor. İngiliz kulübü Cengiz Ünder'i mutlaka renklerine bağlamak istiyor ve Enes Ünal gibi bu transferi yatırım olarak görüyor.

Medipol Başakşehir Kulübü, İngiliz ekibinin yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantı sonrası resmi internet sitesinden bir bildiri yayınladı.

Kulübün bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

"Kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile İngiltere’nin Manchester City kulübü yetkilileri arasında genç oyuncumuz Cengiz Ünder’in transferi hakkında 4 saat süren bir görüşme gerçekleşmiştir. Yapılan görüşmeler sonrası henüz bir anlaşmaya varılamamıştır."

Altınordu altyapısından yetişen ve geçen sezon 43 maçta oynayan Cengiz 7 gol, 5 asistlik katkı sağlamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum