Manchester City, Real Madrid'in yıldızını bitiriyor

Tüm savunmasında revizyona giden Manchester City, Kyle Walker'ın ardından bir başka bek Danilo transferini de bitirmek üzere.

Manchester City, Real Madrid'in yıldızını bitiriyor
22 Temmuz 2017 - 23:42

Geçtiğimiz sezon Pep Guardiola'yı göreve getirerek çehre değiştiren Manchester City, büyük değişimi bu yaz yaşıyor. Savunma hattındaki dört bekle de yollarını ayıran İngiliz devi, Kyle Walker'ın ardından ikinci kenar savunmacı Danilo'yu da kadrosuna katmak üzere.

BBC'nin haberine göre Real Madrid ile yaklaşık 30 milyon Euro bedelle anlaşan City'nin 48 saat içerisinde bu transferi resmen açıklaması bekleniyor. 


SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇECEK

City'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Danilo, İspanyol ekibinin Los Angeles'taki kampından ayrılarak İngiliz devi için sağlık kontrollerine gitti. 

25 MAÇA ÇIKABİLDİ

2015-2016 sezonu başında İspanyol devine katılan Brezilyalı bek, geçtiğimiz sezon eflatun-beyazlı formayla 25 maça çıkıp 1 gol attıp ve 3 de asist yaptı. 

5. TRANSFER OLACAK

Kadrosunu daha önce Monaco'dan Bernardo Silva, Benfica'dan Ederson, Vasco de Gama'dan Douglas Luiz ve son olarak Tottenham'dan Kyle Walker ile güçlendiren Pep Guardiola, Danilo ile 5. transferini yapmış olacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum