Manchester'da gol yağmuru!

Premier League'de Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçta Liverpool'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Manchester'da gol yağmuru!
01 Nisan 2023 - 16:26
Premier League'in 29. haftasında Manchester City, evinde Liverpool'u ağırladı.

Etihad Stadyumu'nda oynanan maça iki takım da temkinli başlarken karşılaşmanın 17. dakikasında kontra atağa çıkan Liverpool, Mohamed Salah'ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Golün ardından beraberlik için yüklenen Manchester City, aradığı golü 27. dakikada Julian Alvarez ile buldu ve skor 1-1'e geldi.

İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar 1-1'lik skorla soyunma odalarına gitti.

M. City 2. yarıda alev aldı

Manchester City, karşılaşmanın ikinci yarısına adeta fırtına gibi başladı. İkinci yarının hemen başında Mahrez'in asistinde golü bulan Kevin De Bruyne, takımını 46. dakikada 2-1 öne geçirdi.

Golün ardından ataklarını sıklaştıran Manchester City, 53. dakikada İlkay Gündoğan'ın ayağından bir gol daha buldu ve skoru 3-1'e getirdi.

Farkı açmanın etkisiyle daha da rahat bir futbol oynayan Manchester City'de Jack Grealish, 74'üncü dakikada fişi çekti ve skoru 4-1'e getirdi.

Bu skordan sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve Manchester City evinde, Liverpool'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

M. City zirve takibine devam etti

Bu galibiyetle puanını 64'e çıkaran Manchester City, 69 puanla zirvede yer alan Arsenal'e takibini sürdürdü. Liverpool ise 42 puanla 6. sırada kaldı.

Haaland kadroda yoktu

Manchester City'de, sakatlığı bulunan ve geçtiğimiz hafta Norveç Milli Takımı kadrosundan da çıkarılan Erling Haaland, Liverpool'a karşı da maç kadrosunda yer almadı. Haaland'ın yerine ilk 11'de forma giyen genç Arjantinli Julian Alvarez, oynadığı futbolla büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum