Manchester United, evinde çok rahat

Premier League'de Manchester United, evinde Everton'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

Manchester United, evinde çok rahat
08 Nisan 2023 - 16:16 - Güncelleme: 08 Nisan 2023 - 23:58
Premier League'in 30. haftasında Manchester United, Old Trafford'da Everton'ı ağırladı.

Mücadeleye oldukça etkili başlayan ev sahibi Manchester United, art arda gol pozisyonları yakalamasına rağmen Everton kalecisi Jordan Pickford'ı 36. dakikaya kadar geçemedi.

Karşılaşmanın 36. dakikasında Sancho'nun pasıyla çaprazdan kaleyi yoklayan Scott McTominay, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golün ardından ataklarını sürdüren Manchester United, yine Jordan Pickford'u geçmekte zorluk yaşadı. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.

Sahneye Martial çıktı

İkinci yarı da karşılaşmanın ilk yarısı gibi ev sahibinin üstünlüğüyle geçerken Kırmızı Şeytanlar'ı rahatlatan gol 71. dakikada Martial'den geldi ve skor 2-0 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç, Manchester United'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Manchester ekibi, bu galibiyet sonrasında maç fazlasıyla Premier League'in 3. sırasına yükselirken Everton ise 16. sırada kaldı.

Rashford korkuttu

Manchester United'ın son dönemdeki en golcü ismi olan ve sezona damgasını vuran Marcus Rashford, karşılaşmanın 81. dakikasında kasığından sakatlık geçirdi ve yerini Wout Weghorst'a bıraktı. Sahadan sekerek ayrılan yıldız oyuncunun durumu yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum