Manchester United'ın Zinedine Zidane planı

Ole Gunnar Solskjaer'in görevinin sallantıda olduğu Manchester United, Zinedine Zidane'ı ikna turlarına çıkmış durumda.

Manchester United'ın Zinedine Zidane planı
16 Kasım 2021 - 00:02 - Güncelleme: 16 Kasım 2021 - 01:38
Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Manchester United ile Ole Gunnar Solskjaer'in ilişkisi merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu bir fikstüre giren MANU'da Norveçli teknik direktörün geleceği bu ay içinde belli olabilir.

İngiliz basınının haberine göre ise Manchester United'ın bir numaralı teknik direktör adayı Zinedine Zidane... Real Madrid'den ayrıldıktan sonra başka bir kulüp çalıştırmayan Zidane, tatil yapmak istediğini ve bir süre takım çalıştırmayı düşünmediğini söylemişti.

Cristiano Ronaldo ile yönetim görüştü

Cristiano Ronaldo'nun United yönetimiyle de konu hakkında görüştüğü ve Zidane ile çalışmayı çok istediğini söylediği belirtildi. Manchester United'da Ronaldo ve Varane'ın Zidane'ı ikne edebileceği vurgulanırken kulüp yönetimi de Zidane için çalışmalarına hız vermiş durumda.

Kariyerinde sadece Real Madrid'de çalışan Zinedine Zidane, geçen Mayıs ayında İspanyol kulübünden ikinci kez istifa etmişti. 49 yaşındaki teknik direktör, Real Madrid ile 3 kez Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmayı başarmıştı. Zidane'ın hem Cristiano Ronaldo hem de Raphael Varane ile yakın ilişkiler içinde olduğu biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum