Manchester United - Kopenhag muhtemel 11'ler

Manchester United ile Kopenhag, UEFA Avrupa Ligi son çeyrek final maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Manchester United - Kopenhag muhtemel 11'ler
10 Ağustos 2020 - 09:27 - Güncelleme: 11 Ağustos 2020 - 00:00
Manchester United ile Kopenhag, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek.

RheinEnergie'de oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Mücadele saat 22:00'den itibaren beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: Romero, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams, Matic, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial

Kopenhag: Johnsson, Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen, Zeca, Mudrazja, Biel, Wind, Jensen, Santos

Eksikler

Manchester United: Shaw, Tuanzebe, Jones(sakat)

Takımların son durumu

Manchester United, son 16 turunda LASK Linz'i 5-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Premier League ekibi son 5 resmi maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Başakşehir'i eledi

Kopenhag ise ilk maçta 1-0 mağlup olduğu temsilcimiz Başakşehir'i rövanşta 3-0 yendi ve Manchester United'ın rakibi oldu. Danimarka ekibi, son 3 resmi mücadeleyi kaybetmedi.

13 yıl önce Manchester United turladı

Manchester United ile Kopenhag, 2006-2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde eşleşti. Premier League ekibi Danimarka'daki maçı 1-0 kaybetmesine karşın Old Trafford'da mücadeleyi 3-0 kazandı ve tur atlayan taraf oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum