Mancini'den Türkiye mesajı!

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye maçının ardından konuştu ve Türkiye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mancini'den Türkiye mesajı!
30 Mart 2022 - 00:56 - Güncelleme: 30 Mart 2022 - 12:29
Hazırlık maçında Türkiye'yi 3-2 mağlup eden İtalya'da maçın ardından teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.

Türkiye hakkında övgüyle konuşan Mancini, ''Türkiye'yi çok seven bir insanım. Galatasaray'da çok güzel anılarım var. Burada çok yakın dostlarım var. Bir gün yeniden Türkiye neden olmasın? Benim de İstanbul gibi muhteşem bir şehirde çalışma şansım oldu. Diğer İtalyanlar da bu konuda şanslılar. Ben zaten bir Türkiye hayranıyım.'' sözlerini kullandı.

Türkiye milli takımı hakkında...

Maçı da değerlendiren İtalyan teknik direktör, ''Çok önemli bir takıma karşı galip geldik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Genç oyuncularımızı ve fazla süre alamayan isimleri sahaya sürdük. Takımımız genç isimlerden oluşuyor. Birkaç günü sakin geçirmek ve sonra durum değerlendirmesi yapmamız lazım.'' dedi.

Türkiye milli takımı hakkında da görüşlerini paylaşan Roberto Mancini, ''Bence Türk Milli Takımı, gerçekten çok yetenekli ve aynı zamanda genç oyunculara sahip. Bu çok önemli. Hem öğrenme hem de kendilerini geliştirme açısından önlerinin çok açık olduğunu düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum