MANU'dan Cristiano Ronaldo açıklaması

Cristiano Ronaldo'nun dikkat çeken röportajının ikinci perdesi yayınlanırken yıldız futbolcu, emekli olmayı düşündüğü tarihi açıklarken kulübü eleştiren sözlerine devam etti. Manchester United ise röportajın ardından bir açıklamada bulundu.

MANU'dan Cristiano Ronaldo açıklaması
18 Kasım 2022 - 17:35 - Güncelleme: 18 Kasım 2022 - 17:38
Son günlerin olay adamı Cristiano Ronaldo, Talk TV'de Piers Morgan'a verdiği röportajda yine dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Röportajın ikinci kısmı yayınlanırken Portekizli yıldız, Erik tan Hag için "Kariyerime saygı duyduğun için Manchester City karşısında beni oyuna almıyorsun ama Tottenham karşısında 3 dakikalığına beni oyuna sokmak istiyorsun. Ne anlamsız. Ben 3 dakika kala oyuna alabileceğin bir oyuncu değilim." sözlerini kullandı.

"40 yaş bence ideal"

Cristiano Ronaldo, emekli olmayı düşündüğü tarihi de açıklarken "Dünya Kupası'nda harika bir performans sergileyeceğime inanıyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırım. 2-3 yıl daha oynamak istiyorum. 40 yaşında emekli olmayı istiyorum. 40 bence bunun için ideal yaş." dedi.

Ronaldo'nun hem Manchester United hem de Erik ten Hag hakkında yaptığı eleştirilerin ardından kulüpten ilk açıklama geldi. Manchester United, Ronaldo röportajından sonra "Kulüp yönetimi, Cristiano Ronaldo'nun röportajına yanıt olarak bu sabah uygun adımlar atmıştır. Süreç sonuçlanana kadar başka bir yorum yapılmayacaktır." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum