MANU, Real Madrid'i penaltılarla geçti

2013’ten bu yana her yıl düzenlenen Şampiyonlar Kupası’nda iki dünya devi, Real Madrid ile Manchester United ABD’de karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi ilk yarıyı önde tamamlamasına rağmen rakibinin golüne engel olamadı: 1-1. Penaltı atışlarında ise 2-1 İngiliz takımı galip geldi.

MANU, Real Madrid'i penaltılarla geçti
24 Temmuz 2017 - 02:02

Bu yıl 5. Düzenlenen Şampiyonlar Kupası maçında Real Madrid, Manchester United ile normal süresi 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmada penaltılarla 2-1 mağlup etti. 

 2013’ten beri her yaz düzenlenen hazırlık turnuvasında karşı karşıya gelen ekip, kozlarını ABD’de paylaştı. 

Santa Clara’da Levi's Stadium’da oynanan bu zorlu mücadeleden gülen taraf Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'i penaltı atışlarında 2-1 mağlup eden UEFA Avrupa Lİgi şampiyonu Manchester United oldu. 

Karşılaşmanın ilk yarısının uzatma dakikalarında Jesse Lingard’ın golüyle soyunma odasına 1-0 galip girdi. 


ZİDANE 9 OYUNCU DEĞİŞTİRDİ

İkinci yarı başlarken İspanyol devi tam 9 oyuncu birden değiştirdi. Zidane, as oyuncularının yerine yedekleri sahaya sürdü. Bu takımda doping etkisi yarattı. İkinci yarıda İspanyol ekibi daha etkili gözüktü. 

Nitekim, Carlos Casemiro 69. Dakikada penaltıdan eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın 90 dakikası karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı. Kupasının prosedürü gereği 90 dakika sonrası penaltı atışlarına geçildi. 

İlk iki atışta iki takım da penaltı atışlarından yararlanamadı. Üçüncü penaltılarda karşılıklı goller geldi. 4. penaltılarda United da Madrid de kaçırdı. 5. atışlarda United kaleyi buldu. Real Madrid son atıştan faydalanamayınca, İngiliz devi penaltılarla rakibini 2-1 mağlup etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum