Maradona ameliyat oldu

Ameliyatı duyuran Maradona'nın avukatı Matias Morla, sosyal medya paylaşımında "Diego Maradona'nın ameliyatı sona erdi. Tanrıya şükür hiçbir problem çıkmadı. Diego'nun tekrar çalışmaya başlaması için bir an önce iyileşmesini ümit ediyoruz." yorumundu bulundu.

Maradona ameliyat oldu
13 Ocak 2019 - 18:12

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden biri olan Diego Armando Maradona midesinden bir ameliyat geçirdi.

Ameliyatı duyuran Maradona'nın avukatı Matias Morla, sosyal medya paylaşımında  "Diego Maradona'nın ameliyatı sona erdi. Tanrıya şükür hiçbir problem çıkmadı. Diego'nun tekrar çalışmaya başlaması için bir an önce iyileşmesini ümit ediyoruz." yorumundu bulundu.

İyileşme sürecinin sona ermesi için Arjantinli dünyaca ünlü futbol adamanının birkaç gün daha hastanede müşahede altında kalacağı belirtildi.

Meksika 2. Lig ekiplerinden Dorados de Sinaloa takımıyla sözleşme yenilemek amacıyla rutin sağlık testleri için 4 Ocak'ta Olivos Kliniğine giden Maradona'da, mide kanaması olduğu tespit edilmişti.

58 yaşındaki Arjantinli teknik adamın midesindeki kanamanın sebebinin ise 2015'te Venezuela'da geçirdiği mide küçültme ameliyatı olduğu açıklanmıştı.

Maradona'nın hastaneden taburcu edilmesinin ardından Dorados de Sinaloa takımını çalıştırmak üzere Meksika'ya dönmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum