Marcao'dan ilk açıklama geldi!

Galatasaray'da takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk attığı için kırmızı kart gören Marcao, konu hakkında ilk kez konuştu.

Marcao'dan ilk açıklama geldi!
17 Ağustos 2021 - 19:21 - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 - 19:23
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atıp kırmızı kart gördükten sonra ilk açıklamalarda bulundu. Marcao, çektiği video ile duygularını paylaştı.

Marcao, ''Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni hiç affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunun farkındayım. Bunu biliyorum çünkü Galatasaray taraftarını çok yakından tanıyorum. Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda olan bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.'' diyerek sözlerine başladı.

''Öfkeme yenik düştüm''

Brezilyalı futbolcu, ardından ''Asıl acısını çektiğim; kırmızı kart, maç oynayamama veya idari cezalardan çok bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda öfkeme yenik düştüm. Sizler gibi ben de bir insanım. İnsana dair tüm duyguları aynı anda yaşayıp iyi bir örnek oluşturamadım.'' dedi.

''Tüm kararlara saygı duyuyorum''

Kerem Aktürkoğlu ve ailesinden özür dileyen Marcao, ''Öncelikle Kerem'in anne ve babasından özür diliyorum. Kardeşim Kerem'den çok çok özür diliyorum. Bana güvenen, beni geliştiren başta Fatih hocam olmak üzere tüm hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden, camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Benden vazgeçmenizi anlayabilirim, hakkımda verilecek tüm kararlara saygı duyuyorum. Ancak sizden bir isteğim var; bu konunun bedelini ben ödemeliyim, eşim ve çocuklarım değil.'' şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum